Home » Evenementen » Cafetoernooi

"Bona Passie" winnaar Cafetoernooi 2018

9 juni 2018 was weer een geslaagde dag voor VV Hoofdplaat waar het jaarlijks Cafetoernooi van start ging om 10.00 uur.

Vele teams hadden zich aangemeld voor dit jaarlijks terugkerend evenement.

Helaas waren er enkele teams die teleur gesteld kregen te horen dat het toernooi vol zat.

Toch was er in de laatste week een afzegging die binnen 10 minuten al weer bezet werd.

Zoals gezegd 16 teams voor deelname.

In 2017 hadden we ook 16 teams,maar leerde ons dat we toch flink met de tijden in de problemen kwamen

waardoor we toen de wedstrijden tijdens het toernooi hebben verkort naar 10 minuten.

Na overleg hebben we besloten om in 2018 de tijden terug naar 13 minuten te brengen en uit elke poule 8 wedstrijden te schrappen.

Dit kwam neer op 2 wedstrijden minder per team.

Echter kwam je hierdoor niet alle teams tegen in de poule wedstrijden , maar met goed resultaat wel in de kruis finale,

Voor de kruisfinale hadden we nog een gelijke stand tussen de Joveho en de Groese Vrijbuiters

waar penalty`s de uitkomst moest geven voor de stand voor plek 12 en 11 .

In de kruisfinale speelden de Teams Centraal 1 tegen de 3 Koningen gelijk, waarna er direct penalty`s werden genomen in het voordeel van Centraal

Bona Passie won van Cafe t`Krikje dus de finale ging tussen Cafe Centraal 1 - Bona Passie .

Deze wedstrijd werd in 2x 10 minuten gespeeld en Bona Passie vond hierin 2x het net.

Dus " Bona Passie "mag zich een jaar lang kampioen noemen van het Cafetoernooi 2018.

Proficiat "Bona Passie"

De stand van het toernooi 2018 ziet er als volgt uit.   ( Foto`s online in het fotoalbum ).

16 Centraal 2

15 Lidl 1

14 Centraal 3

13 Lidl 2

12 Groese Vrijbuiters

11 Joveho

10 Queensbar

09 De Zwaan

08 Team Drewi

07 Cafe the Chat

06 Het Harinkje

05 t`Krikje 1

04 t`Krikje 2

03 De 3 Koningen

02 Centraal 1

01 Bona Passie.

Namens de organisatie:

Alle vrijwilligers nogmaals bedankt en alle teams bedankt voor jullie sportieve deelname en hopelijk tot 2019.

Reglement Cafetoernooi VV Hoofdplaat     Maximale deelname 16 Teams.

1.Iedere ploeg dient om 09.30 aanwezig te zijn.

2.Het toernooi begint om stipt 10.00 uur
3.Er wordt gespeeld op 2 velden, elke wedstrijd duurt 12 minuten.
4.Het toernooi word verdeeld in 2 poule`s.
5.De leider van elke ploeg dient zich bij aankomst te melden in de bestuurskamer,aldaar hij het programma +
de indeling van de kleed-accommodatie ontvangt
6.De wedstrijden staan onder leiding van erkende scheidsrechters.
7.Elke ploeg dient 5 minuten voor aanvang van zijn partij speelklaar te zijn i.v.m uitloop van het speelschema.
8.De als eerst vermelde ploeg op het schema verdedigt het doel aan de kant van de kleedlokalen.
9.Elke ploeg is verplicht min 2 dames op te stellen ( meer mag ook ).
Indien om wat voor reden dan ook geen 2 dames worden opgesteld, dient de wedstrijd met 8 man gespeeld te worden.
10.Spelers onder de 15 jaar zijn uitgesloten van deelname.
11.Het niet voldoen aan pnt 9 wordt bestraft met het verloren verklaren van de wedstrijd met 3-0.
12.Tijdens de wedstrijd mag er doorlopend gewisseld worden.
13.In de plaatsing wedstrijden geldt bij gelijk spel: Het nemen van 5 strafschoppen door iedere ploeg Bij gelijke stand om en om tot de winnaar bekend is.
14. ( Alleen van toepassing als veld 3 beschikbaar is ) Wanneer het toernooi met 3 poule’s werkt dan zal de beste nummer 2 aangemerkt worden als diegene die mee strijd in de kruisfinales.
Wanneer een poule uit 6 teams bestaat zal een willekeurige wedstrijd komen te vervallen.
Deze aanpassing wordt vooraf doorgegeven aan de betreffende teams.
Welke wedstrijd komt te vervallen, wordt door de Toernooi Commissie geregeld.
Er wordt een willekeurig nummer tussen 1 en 5 in een gesloten enveloppe gedaan.
Na de poulewedstrijden wordt deze geopend in het bijzijn van de elftalleider van het team die dit aangaat.
Als er dan teams zijn die een gelijk aantal punten hebben, dan wordt het aantal doelpunten voor beslissend, hierna de tegen doelpunten.
Is dit allen gelijk dan worden er strafschoppen genomen.
15.In de finale volgt bij gelijk spel, eerst verlenging van 10 minuten, en daarna zoals in punt 14 genoemd.
16.Beslissingen van de organisatie en / of scheidsrechters zijn bindend.
Hiertegen kan niet geprotesteerd worden.
17.De VVH kan niet aansprakelijk worden gesteld bij diefstal of schade van en aan derden.
Dit geldt voor / tijdens / en na het toernooi.
18.Door deelname aan het toernooi verklaard men zich akkoord met het reglement van de VV HOOFDPLAAT.

Tot ziens in 2019...

Met vriendelijke sportgroeten, VV Hoofdplaat