Home » Nieuws

Hoofdplaat zonder punten.

Hoofdplaat 2 dat Corn-Boys 3 ontving werd alsnog afgelast en Hoofdplaat 1 moest de punten overlaten aan Corn-Boys 1 dat met 2 - 3 de winst meeneemt naar Sas v Gent.
voor Hoofdplaat scoorde Wouter en Marvin.

Marvin en Wouter trefzeker.

Hoofdplaat heeft de uitwedstrijd in en tegen Graauw gewonnen door doelpunten van Marvin en Wouter die weer op rij trefzeker waren voor Hoofdplaat.
Hoofdplaat kwam in de 37e min op voorsprong door een doelpunt van Marvin.(tevens ruststand).
In de 2e helft was het weer Marvin die in de 62e min de 0-2 op het score bord zette.
Wouter bepaalde in de 75e min de eindstand op 0 - 3.

16-12-2018

Rimboe 1 - Hoofdplaat 1

Vertrek per touringcar om 12.00 uur vanaf sportveld VV Hoofdplaat.

Vrijdag 11 januari 2019  vriendschappelijk

HOOFDPLAAT 1 – BIERVLIET 1  AANVANG 19.30 UUR

Regionale krant.

Hoofdplaat-Sluiskil 5-0: Een verdiende overwinning voor zijn ploeg volgens trainer Ruud Cornelis. Bij rust was de wedstrijd al vrijwel beslist via treffers van Marvin Cornelis en Wouter Gijs, die beiden twee keer trefzeker waren. Nadat Marvin Cornelis in de 60ste minuut met zijn derde doelpunt van de middag voor 5-0 had gezorgd, kon Hoofdplaat met drie wissels in het veld de wedstrijd vrij eenvoudig uitspelen.

Jo13 Kampioen.

Comb Biervliet/Hoofdplaat JO13 heeft het Kampioenschap te pakken door thuis Graauw JO13 opzij te zetten.
Een zenuwachtig JO13 kwam in de eerste helft op een 0 - 2 achterstand.
Net voor rust scoorde Damian gelukkig de aansluiting .
Na rust was het 2x Mahdi die met een prachtige kopbal en een halve omhaal Jo13 op voorsprong zette. Lars maakte het af en bepaalde de eindstand op een 4 - 2 winst voor de Kampioenen.
Proficiat Biervliet/Hoofdplaat JO13.

18 - 11 - 2018

Schoondijke-Hoofdplaat 1-4 (1-3). Hoofdplaat was een maatje te groot voor Schoondijke, dat met de 1-4-eindstand nog redelijk wegkwam. Rick Ghijs schoot de bezoekers al vroeg op voorsprong, waarna het via Marvin Cornelis 0-2 werd. Nouredine Zaha scoorde kort voor rust weliswaar tegen, maar vrijwel direct daarna werd het 1-3 door een doelpunt van Wouter Ghijs. Na de hervatting drong Hoofdplaat minder aan. Via Marvin Cornelis werd het in de 76ste minuut niettemin nog 1-4.

Volgende wedstrijd  25 - 11  Hoofdplaat 1 - Sluiskil 1.

Cafetoernooi 2019  op  01 - 06 - 2019