Home » Webshop VVH

Authentic all weather jacket

Authentic all weather jacket

€ 39,99 € 32,00

De naam zegt het al: het all weather jack is geschikt voor diverse weersomstandigheden. De buitenlaag is gemaakt van 100% nylon, afgewerkt met een waterafstotende coating. Aan de binnenzijde een mesh-voering en tafetta in de mouwen die het jack winddicht maken. Het jack heeft twee steekzakken met rits op de voorzijde. In de boord bevindt zich een elastisch koord met stopper, in de kraag een verborgen capuchon. De rits van SBS-kwaliteit heeft een beschermende overslag in de hals.

Verkrijgbaar tot maat 164 en S-M-L-XL

Authentic poly FZ jacket

€ 29,99 € 24,00

Authentic poly FZ jacket

€ 29,99 € 24,00

Dit comfortabele trainingsjack van hummel is gemaakt van 100% polyester tricot: duurzaam materiaal met een geborstelde binnenzijde, wat het trainingspak bij uitstek geschikt maakt voor trainingen en warming-ups. Het jack wordt gekenmerkt door de colourblock op de body en diverse contrastpanels. Het jack bevat twee steekzakken met rits, van hoogwaardige SBS-kwaliteit.

Authentic Top round neck

€ 36,50 € 29,00

Authentic Top round neck

€ 36,50 € 29,00

Deze top van hummel is gemaakt van 100% polyester TTS en ideaal om tijdens je training in de buitenlucht te dragen. Ook voor en na het sporten doet de top uitstekend dienst dankzij de prettige pasvorm en sportieve uitstraling. De top heeft een zachte, ronde kraag gemaakt van rib-materiaal. Dit elastische materiaal bevindt zich ook in de boord en manchetten. Het design wordt gekenmerkt door de colourblock op de body en diverse contrastpanels.

Authentic Zip top

Authentic Zip top

€ 39,99 € 32,00

Deze comfortabele half zip top van hummel is ideaal om te dragen tijdens je trainingen. De opstaandekraag met mesh-voering heeft een rits tot op de borst. Het design wordt gekenmerkt door de colourblock op de body en diverse contrastpanels. Met raglan mouw-inzet voor extra draagcomfort

Authentic tee

€ 22,50 € 18,00

Authentic tee

€ 22,50 € 18,00

Dit fijne sportshirt van hummel is gemaakt van 100% polyester, met ClimaTec finish voor het optimaal afvoeren van zweet. Het shirt heeft een regular fit en dankzij het soepele materiaal is het geschikt voor al je trainingen. Het design wordt gekenmerkt door de diverse contrastpanels op de schouders. Het shirt heeft een elastische rib-inzet in de hals, een raglan mouw-inzet voor extra draagcomfort.

Functional sport underwear

Functional sport underwear

€ 24,99 € 20,00

Dit ondershirt is ideaal voor sporters die koude weersomstandigheden trotseren. De mesh-vlakken zorgen voor de optimale afvoer van lichaamsvocht en ventilatie, maar tegelijkertijd houdt de top je warm. De trainingstop heeft platte naden voor extra comfort. Draag de top onder een shirt of, als het heel koud is, onder een trainingsjack.

Verkrijgbaar in Maten : 116/128 t/m XXXL

Limited set

Limited set

€ 24,99 € 20,00

De Authentic Special Set bestaat uit een fijn sportshirt & short, en is dankzij het soepele materiaal geschikt voor al je trainingen.Het design wordt gekenmerkt door diverse contrastpanels met gouden accenten en bevat geprinte logo's.De set is gemaakt van 100% polyester, met ClimaTec finish voor het optimaal afvoeren van zweet en heeft een regular fit. Het shirt heeft een elastische rib-inzet in de hals, eenraglan mouw-inzet voor extra draagcomfort De bijpassende short bevat een elastische taillebandmet koordje. Zonder binnenbroekje, voor optimale bewegingsvrijheid.Deze set is geschikt voor diverse sporten.

LET OP: alleen verkrijgbaar t/m maat 152